Blijf op de hoogte

Oude Haven Odijk is uitverkocht!

Oude Haven Odijk is uitverkocht!

Het is zover. Het project is 100% verkocht!

HSB en LEKSTEDEwonen ondertekenen overeenkomsten nieuwbouw Oude Haven in Odijk

HSB en LEKSTEDEwonen ondertekenen overeenkomsten nieuwbouw Oude Haven in Odijk

Deze week hebben Ed de Groot (directeur-bestuurder LEKSTEDEwonen) en Camiel Honselaar (directeur HSB) de overeenkomsten getekend voor de realisatie van zes sociale huurappartementen.

 

Voor de locatie Oude Haven in Odijk heeft HSB uit Volendam een nieuwbouwplan met 15 koopwoningen en 6 huurappartementen ontwikkeld. Alle koopwoningen zijn inmiddels door HSB verkocht; de belangstelling hiervoor was groot. LEKSTEDEwonen uit Vianen gaat de sociale huurappartementen afnemen en verhuren.

 

De huidige eigenaar heeft afgelopen maanden het oude kantoorpand van de CNV gesloopt en levert na de zomer het bouwrijpe perceel aan HSB. Eind augustus wordt gestart met het verder bouwrijp maken, ter voorbereiding op de realisatie van de nieuwbouw. In het eerste kwartaal van 2022 start HSB met de bouwwerkzaamheden.

Inschrijving kan nog tot 12 april 9:00 uur!

Inschrijving kan nog tot 12 april 9:00 uur!

De inschrijving sluit op maandag 12 april 2021 om 9.00 uur. Voor deze tijd dient uw inschrijfformulier volledig ingevuld in bezit te zijn van Molenbeek Makelaars Zeist. Dit formulier kunt u (digitaal) invullen en e-mailen naar zeist@molenbeek.nl of fysiek inleveren bij Molenbeek Makelaars.

1 april start verkoop

1 april start verkoop

Donderdag 1 april start de verkoop van de 15 koopwoningen van Oude Haven Odijk. Heeft u aangegeven dat u de verkoopdocumentatie per post wilt ontvangen? Dan krijgt u deze rond deze datum door de brievenbus. De documentatie kunt u vanaf 1 april ook afhalen bij de makelaar of digitaal bekijken via deze website.

Begin april start verkoop!

Begin april start verkoop!

Begin april start de verkoop van Oude Haven Odijk! Daarom hebben we de website alvast geüpdatet met de woningtypes, situatietekening en nieuwe Artist Impressions van de woningen.

 

Vanaf de start verkoop kunt u de verkoopdocumentatie ophalen bij de makelaar. Wilt u het liever thuisgestuurd krijgen? Dat kan! Log in in uw woonaccount en geef voor 1 april aan dat u de documentatie graag per post wilt ontvangen. U kunt dit doen in het hoofdstuk Gegevens aanpassen. Klik hier om in te loggen.

Omgevingsvergunning verleend

Omgevingsvergunning verleend

Een nieuwe stap is gezet richting de start verkoop en bouw van de woningen. De omgevingsvergunning is verleend.

Eerste woningschetsen beschikbaar

Eerste woningschetsen beschikbaar

De website is geupdated met enkele woningschetsen. Zo wordt er langzaam zichtbaar hoe de nieuwe wijk eruit komt te zien. Kijk op de homepage om alle schetsen te zien.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info