Informatie en globale planning

Alle informatie en verdere communicatie over het nieuwbouwplan vindt u op deze website. Hieronder vindt u onder meer het globale tijdspad. In het najaar zal HSB het voorlopige ontwerp aan de direct omwonenden presenteren en zal tevens daarnaast het voorlopige ontwerp ook voor andere belangstellenden op de website worden geplaatst.

U kunt u via de interesse pagina aanmelden voor de nieuwsbrief. Hierdoor blijft u op hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De 15 koopwoningen zullen naar verwachting rond het einde van dit jaar in de verkoop gaan. Deze koopwoningen bestaan uit 5 rijwoningen, 6 twee-onder-één-kap woningen en 4 vrijstaande woningen. 

6 oktober 2020 – Presentatie plan Oude Haven online

Gisteravond is in besloten kring, voor de bewoners van de direct aangrenzende woningen (percelen), een informatieavond gehouden door HSB. In verband met Corona was voor deze opzet gekozen om te voorkomen dat het te druk zou worden. Uiteraard hadden wij graag een informatie avond georganiseerd voor de gehele buurt met een openbaar karakter, maar dat vonden wij vanwege de huidige Corona omstandigheden niet verantwoord. Om iedereen toch te kunnen informeren over het plan, is de presentatie van gisteravond ook op deze website geplaatst.

 

Deze avond stond helemaal in het teken om ‘het Voorlopige Ontwerp’ – zoals het in vakjargon heet – te presenteren aan de direct omwonenden, welke positief ontvangen is.

Het Voorlopige Ontwerp is overeenkomstig de kaders van het in maart 2019 vastgestelde bestemmingsplan ontworpen en tot stand gekomen.

 

Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de populaire jaren ’30 architectuur, waarbij ook kleur en materialisatie aansluiten op dit thema.

 

Download hieronder de planpresentatie van 5 oktober voor alle buurtbewoners, Odijkers en andere geïnteresseerden.

 

Download presentatie

 

Tot 14 oktober was het mogelijk om vragen te stellen. Deze zijn beantwoord in de Nota van Vragen en Antwoorden welke hieronder te downloaden is. Vragen die gesteld zijn na 14 oktober worden niet meer in behandeling genomen.

Download nota

Globaal tijdspad *

Maart 2019

Bestemmingsplan vastgesteld

Q2 - 2020

HSB heeft ontwikkellocatie verworven

Q2 - 2020

Overname anterieure overeenkomst

Q2 – 2020

Persbericht project Oude Haven (via gemeente Bunnik)

Q3 – 2020

Vooroverleg met gemeente over plan (voorlopig ontwerp)

5 oktober 2020

Informeren direct omwonenden (alleen op uitnodiging, i.v.m. corona direct aangrenzende woningen)

6 oktober 2020

Informeren over plan (voorlopig ontwerp) via deze projectwebsite

Oktober 2020

Vragen verzamelen en nota van beantwoording (voorlopig ontwerp)

Q4 - 2020

Vaststellen plannen (definitief ontwerp)

Q4 - 2020

Indienen aanvraag omgevingsvergunning

Q1 / Q2 - 2021

Start verkoop – 15 koopwoningen

Q1 / Q2 – 2021

Sloop bestaande opstallen en bouwrijp maken – door derden

Q2 – 2021

Overdracht grond aan HSB

Q2 / Q3 – 2021

Prognose start bouw

Q2 / Q3 – 2021

Prognose opleveren woningen

* Bovengenoemde tijdspad geeft een indicatie van de processtappen die doorlopen worden. De aangegeven tijdsindicatie per processtap betreft een aanname en kan door omstandigheden veranderen. Aan het globale tijdspad kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info